Henter indhold...

Bliv frivillig

Find et frivilligt arbejde igennem Socialkompas

Er du interesseret i at finde et frivilligt arbejde i en aktivitet, du brænder for at støtte op om? Du kan bruge Socialkompas til at blive klogere på de mange forskellige frivillige sociale tilbud, der findes her i Aarhus. Du kan f.eks. søge efter en bestemt aldersgruppe eller en bestemt type aktivitet.

Ved de enkelte tilbud kan du læse om at være frivillig under overskriften ’Vil du være frivillig? ’ Lyder det som et godt match for dig, kan du kontakte foreningen for at høre mere.

Frivilligsamtaler hos Frivilligcenter Aarhus

Hvis du gerne vil være frivillig, men ikke rigtig ved hvor eller hvordan, så kan du komme til en uformel frivilligsamtale hos en af frivilligcenterets foreningsvejledere. Her vil vi tale om dine ønsker og forventninger til et frivilligt arbejde, og guide dig rundt i byens mange tilbud. Samtalen er et tilbud om vejledning, og vi gør opmærksom på, at du selv vil skulle kontakte foreninger for at få et konkret frivilligt arbejde efterfølgende. Du kan booke en samtale her:

BOOK FRIVILLIGSAMTALE

Aktuelle frivilligjobs

Vil du se aktuelle ledige frivilligjobs? På Frivilligjob.dk opretter foreninger og organisationer opslag for at rekruttere frivillige. Her kan du gå på opdagelse og søge efter frivilligjobs, der passer til dine ønsker og kvalifikationer og tage kontakt til foreningerne.

BESØG FRIVILLIGJOB.DK

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top