Henter indhold...
AlderVeteranhjem Midtjylland i Aarhus

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus


Om Veteranhjem Midtjylland i Aarhus

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus har til formål at skabe et frirum for samvær og aktiviteter for veteraner og deres pårørende, og værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret, samt danne de fysiske rammer for at fællesskaber mellem veteraner og pårørende kan opstå.

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus er også et frirum fra en hverdag med mange problemer og en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden grund ikke har kunnet finde hjælp i det etablerede system.

Der er som udgangspunkt plads til alle, og vi giver plads til hinanden.

Derfor hedder det et hjem.​

  • Et sted hvor der er trygt og rart at være
  • Et sted med fred og mulighed for en pause fra hverdagens udfordringer
  • Et sted at søge hjælp eller for at bidrage med støtte og være der for andre.

Det hedder et hjem for at holde fokus på, at Veteranhjem Midtjylland i Aarhus med tiden skal udvikles til et så hyggeligt, hjemligt, trygt og rart sted som muligt.

Det er dog ikke hensigten, at Veteranhjem Midtjylland i Aarhus skal blive en fast bopæl for veteraner, ligesom der ikke tilbydes behandling på hjemmet.

Alle veteraner er velkomne

​Langt de fleste af alle veteraner har det ganske glimrende både fysisk og psykisk, men en del har desværre fået midlertidige og varige fysiske skader eller psykiske mén af deres udsendelse for Danmark.

Veteranhjem Midtjylland i Aarhus forsøger at rumme alle veteraner, og veteranhjemmet i er vid udstrækning gjort handicapvenligt.

 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er veteran som ønsker et frirum fra en hverdag med mange problemer og en håndsrækning til dig, der af den ene eller anden grund ikke har kunnet finde hjælp i det etablerede system.
  • Er 18+

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top