Henter indhold...
AlderLivsliniens telefonrådgivning

Livslinien


Rådgivning på Livslinien

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. For nogen fører krisen til selvmordstanker og uden hjælp måske til selvmordsforsøg og selvmord.

Derfor er det afgørende, at du får fortalt et andet menneske, at du har det svært, så du kan få den hjælp og støtte, du har brug for. På Livslinien er vi vant til at tale om selvmord og selvmordstanker, og vi vil meget gerne tale med dig.

Du kan også kontakte Livslinien, hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

Du kan ringe til Livsliniens telefonrådgivning hver dag fra kl. 11-05.

En rådgivende samtale

Når du ringer til Livslinien er du anonym. Rådgiveren præsenterer sig ved fornavn.

Rådgiveren hjælper dig med at få sat ord på din problematik og med at give dig nogle konstruktive redskaber til, hvordan du kan håndtere den. Det kan være tanker om selvmord eller andre svære omstændigheder i dit liv.

Viderehenvisning eller behandling

Livslinien yder rådgivning og ikke behandling. Hvis du har så alvorlige selvmordstanker, at rådgivning ikke er tilstrækkeligt, eller andre problematikker, der er behandlingskrævende, vil vi tale med dig om, hvilke andre tilbud der bedst muligt kan hjælpe dig i den situation, du er i.

Rådgiverne

Fælles for alle Livsliniens frivillige rådgivere er, at de har tid og lyst til at hjælpe andre. Vi prioriterer kvalitet i rådgivning højt, og derfor modtager alle frivillige et uddannelsesforløb, inden de begynder at rådgive.


Tilbuddet er til dig, som...

Du kan ringe til Livsliniens telefonrådgivning, hvis du har selvmordstanker, eller hvis du er i anden alvorlig livskrise. Vi rådgiver også pårørende og efterladte til selvmord.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top