Henter indhold...
Alderskrivdet.dk

Livslinien


Rådgivning på Livslinien

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. For nogen fører krisen til selvmordstanker og uden hjælp måske til selvmordsforsøg og selvmord.

Derfor er det afgørende, at du får fortalt et andet menneske, at du har det svært, så du kan få den hjælp og støtte, du har brug for. På Livslinien er vi vant til at tale om selvmord og selvmordstanker, og vi vil meget gerne tale med dig.

Du kan også kontakte Livslinien, hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

skrivdet.dk

På skrivdet.dk kan du skrive, når du har behov for det og lyst til det. Du kan gemme dine spørgsmål og svar, så du kan tage dem frem igen på et andet tidspunkt. På den måde kan du også holde dig selv fast på de ting, du måske skal arbejde med og samtidig eventuelt se, hvilken udvikling du har været igennem i den tid, hvor du har skrevet. Rådgivning over nettet kan bruges til at få råd, støtte og vejledning og kan ikke sidestilles med et behandlingstilbud eller ses som et terapiforløb.


Tilbuddet er til dig, som...

Du kan skrive til skrivdet.dk, hvis du har selvmordstanker, eller hvis du er i anden alvorlig livskrise. Vi rådgiver også pårørende og efterladte til selvmord.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top