Henter indhold...
AlderAngstTelefonen - Børn, Unge og Forældre

Angstforeningen


AngstTelefonen – Børn, Unge og Forældre er et trygt og fortroligt samtaletilbud til dig som er barn eller ung og har brug for en at tale med. Vores telefon er åben tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18-21

Angst kan være en følelse, der pludselig overvælder dig, eller det kan være helt bestemte tanker eller situationer, der gør dig bange. Måske har du ikke har lyst til at gå i skole, eller måske får du tit ondt i maven på grund af noget bestemt. Det kan være svært at tale om, men vi ved rigtig meget om angst, og vi er gode til at lytte og til at forstå.

Måske kan vi sammen finde ud af, hvordan du bedst kan få hjælp til at komme ud af din angst, og hvad du selv kan gøre for at få det bedre. Vi kan også tale om, hvordan du får fortalt dine nærmeste, hvordan du har det, hvis de ikke ved det endnu. Det er dig, der bestemmer, hvad du har brug for at tale om eller få hjælp til.

Hvis du er forælder, kan du tale med os om, hvordan du bedst støtter et barn eller en ung med angst og om, hvilke behandlingsformer og muligheder der findes. Du kan også tale med os om, hvordan du passer på dig selv som pårørende eller om noget helt andet. Vi er gode til at lytte, når det hele er svært.

Hvis du er lærer eller pædagog og til daglig omgås et barn eller et ungt menneske med angst, kan du tale med os om, hvordan du bedst kan støtte og hjælpe barnet eller den unge både direkte i dagligdagen og via samarbejde med forældrene.

Vores rådgivere på AngstTelefonen - Børn, Unge og Forældre er uddannet til at tale om angst hos børn og unge - og med børn og unge.

Er du over 18 år eller pårørende til en angstramt over 18 år, så se vores tilbud AngstTelefonen - Voksne

Vi tilbyder også telefonisk samtale med vores frivillige socialrådgiver - se tilbuddet her.


Tilbuddet er til dig, som...

Er barn eller ung med angst eller er forælder eller pårørende til børn eller unge med angst. Du kan henvende dig hvis du:

  • Har akut angst
  • Har spørgsmål om angst generelt
  • Vil have oplysning om behandlingsformer og -muligheder
  • Vil vide noget om selvhjælp og egenomsorg (herunder Angstforeningens selvhjælpsgrupper)
  • Vil have tips til angsthåndteringsredskaber, som måske kan bruges her og nu
  • Vil vende din situation generelt og måske få hjælp til at se nye muligheder
  • Bare vil tale med en, som lytter og forstår

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Illustration
Top