Henter indhold...
AlderTag min hånd

Angstforeningen


Denne hjemmeside er fra Angstforeningen til dig, der er pårørende til en voksen person der har angst, som kan være en datter, en søn, far eller mor, ægtefælle, kæreste, ven, veninde eller en kollega. Sidens materialer lægger op til refleksion og samtale og er god at bruge både alene og sammen med personen der har angst.

Som pårørende til en person, der har angst, kan man opleve at stå alene med en masse tanker og følelser som tvivl, usikkerhed og skyld. Siger jeg det rigtige? Er det ok at gøre noget for mig selv uden den angste? Hvad kan jeg gøre, når jeg kommer i tvivl eller føler mig utilstrækkelig?

Formålet med hjemmesiden er at klæde dig godt på til at spille en aktiv og understøttende rolle som pårørende ved blandt andet at øge din opmærksom på også at tage vare på dig selv. Du får indsigt i angstlidelser, kendskab til eksponering, inspiration til samtale samt råd til, hvordan du handler hensigtsmæssigt på forskellige former for angst i konkrete situationer.

Læs meget mere på vores hjemmeside.


Tilbuddet er til dig, som...

Er pårørende til en voksen person der har angst, og ønsker at blive klædt bedre på til at spille en aktiv og understøttende rolle som pårørende


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Illustration
Top