Henter indhold...
AlderLIVSKRAFTs Cool Camp for unge søskende med en bror eller søster ramt af kræft

LIVSKRAFT


Skal dit barn GRATIS med på LIVSKRAFTs Cool Camp for unge søskende i juli?

Cool Camp for unge søskende er et unikt lejr-tilbud for unge fra 12 til og med 17 år, som har en bror eller søster, der er eller har været ramt af kræft – eller som har mistet en søskende. På Cool Camp er der fokus på det at være søskende i ungdomsårene. Sammen med ca. 20 unge deltagere bliver dit barn en del af et unikt fællesskab med ligesindede, som gennem fysiske, kreative og sociale udfordringer får nogle værktøjer til at håndtere det at være rask søskende i en familie, der gennemgår/har gennemgået et hårdt sygdomsforløb. Derudover er der rig mulighed for at dele fælles oplevelser, tanker og følelser og måske etablere et varigt netværk af ligesindede venner. På campen gør vi alt for at skabe trygge rammer for deltagerne, så de unge får en god og sjov oplevelse, og så den enkelte føler, at han/hun har mulighed for at tale om gode såvel som svære oplevelser som søskende.

Deltagelsen i Cool Camp er gratis udover transporten til og fra campen, som finder sted i Ribe i Sønderjylland. Tidligere deltagere er velkommen til at tilkendegive interesse i at deltage i årets camp, men nye deltagere vil generelt set blive prioriteret over gengangere for at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage i campen. Visse gengangere prioriteres dog som nye deltagere, hvis der er tungtvejende årsager hertil. Alle indkomne tilkendegivelser vurderes i samarbejde med aktivitetskoordinatorerne på landets børnekræftafdelinger. Du kan også læse mere på LIVSKRAFTs hjemmeside.

Hvis du vil skrive dit barn op til campen, kan du gøre det via linket her

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til læge og daglig leder af LIVSKRAFT Rasmus Thøger Christensen telefonisk eller på mail

Efter Cool Camp er der mulighed for at blive en del af LIVSKRAFTs 9 måneders mentorprogram, som skal støtte den unge søskende i at bruge værktøjerne fra Cool Camp i hverdagen. Mentorprogrammet er ikke et tilbud, I skal tage stilling til nu, men først efter Cool Camp, hvor I ligeledes vil få mere information om programmet.  Bag LIVSKRAFT og Cool Camp står en tidligere kræftramt ung og uddannet læge, et LIVSKRAFT team bestående af projektmedarbejdere samt ca. 20 frivillige. Projektet har siden opstarten i 2015 været finansieret af Børnecancerfonden.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er fra 12 til og med 17 år på camp-tidspunktet - og har en søskende i et overstået eller igangværende behandlingsforløb for kræft eller som har mistet en søskende til sygdommen

Der er tale om et landsdækkende tilbud.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top