Henter indhold...
AlderReden Aarhus - anonymt værested og rådgivningstilbud

Reden Aarhus


Reden Aarhus er et anonymt værested og rådgivningstilbud for kvinder. Redens brugere er kvinder, som kan have erfaring med salg/bytte af sex (prostitution), misbrug eller hjemløshed. Reden fungerer for mange som et hvilested fra en kaotisk, belastende eller på anden måde hård hverdag. Andre benytter sig af redens rådgivningstilbud. Og for andre er det et socialt samlingspunkt eller et aktivitetstilbud, hvor man kan dyrke motions- og sportsfælleskaber via LVS eller deltage i husets egne aktivitetstilbud såsom yoga, indgå i sociale netværk, være kreative, tage på ture eller deltage i husets aktiviteter mv. Reden er et skadesreducerende værested. Derfor udleverer vi gratis værktøj, kondomer & glidecreme og det betyder også at man altid kan få et måltid mad og et bad, hvis der er behov for det.

RedenUd er vores opsøgende tilbud, hvor det er muligt at få hjælpe hvis du skal flytte, mangler ting til din bolig eller har brug for støtte til at komme godt på plads i en ny lejlighed, eller bare en bolig som er blevet lidt for uoverskueligt. Vi har også mulighed for at støtte dig ifm aftaler hos læge, kommunen, etc. 

I Reden er der plads til forskellighed og fokus på samvær og omsorg. Vores tilgang som værested og i arbejdet med kvinderne tager afsæt i De Små Skridts Metode. Vi arbejder altid ud fra et princip om anerkendelse og kvindernes egne ønsker.

Hvis du har brug for at høre nærmere om Reden Aarhus eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os telefonisk. Du kan også booke en tid til at se huset udenfor åbningstid, hvis du ikke er helt sikker på om det er et sted for dig.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid. Reden holder åbent alle ugens dage fra kl. 12.00 til 22:00.

For at benytte sig af tilbuddet skal man være over 18 år og kvinde.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er kvinde over 18 år og er havnet i en svær livssituation og har brug for et hvilested eller råd og vejledning til at skabe en forandring

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top