Henter indhold...
AlderGo'Morn Fitness

Lystrup Svømning.dk


”Go Morn” Fitness giver dig en god start på dagen, uanset om du er vant til træning, er nybegynder eller om du har behov for genoptræning. Holdet er derfor for dig, som gerne vil motionere og træne på et energifuldt, socialt og sjovt AquaFitness motionshold. Træningen på holdet er bygget op omkring forskellige øvelser, hvor puls, styrke og balance er i fokus. Øvelserne vil på en god måde give dig motion og træning af hele din krop og samtidig give dig et smil på læberne ved at opleve glæden ved bevægelse i vand. Du vil uanset din kropsbygning og vægt kunne motionere i vandet uden at overbelaste muskler og led, da vandets opdrift gør kroppen lettere og friere. Øvelserne på ”Go Morn Fitness” kan du lave i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.

"Go Morn" Fitness tilbydes 2 gang om ugen: Mandag kl 10.00 - 10.45 og Torsdag kl. 09.30 - 10.15. Tilmeldingen starter d. 5. maj. 
Sidste svømmegang: 26 juni 2025


Tilbuddet er til dig, som...

Er senior og gerne vil være mere aktiv og få en god og aktiv start på dagen.

Her kan du træne i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top