Henter indhold...
AlderSafe Zone: Vinterbadning

DIF Soldaterprojekt


Safe Zone er lokale tilbud for skadede veteraner - fysisk såvel som psykisk. Her har du således mulighed for at være i selskab med ligesindede i trygge rammer. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være udsendt og opleve problemer efterfølgende, og du bliver på den måde en del af et fællesskab med andre, som har forståelse for mange at de udfordringer, du kan leve med i hverdagen.

I denne Safe Zone vinterbader vi og går i sauna hver onsdag. Det gør vi, fordi en kold dukkert og godt selskab giver velvære og godt humør. Derudover ved vi, at det at mødes omkring en fritidsaktivitet såsom vinterbadning, kan være et led i at skabe sociale netværk og øget livsindhold for dig, som går igennem en svær periode. Her er altid plads til alle, og det er ikke et krav, at du har erfaring med vinterbadning.

Vi mødes hver onsdag og starter ud med en frisk dukkert i havnen, hvorefter vi tager i den varme sauna. Vi slutter altid af med snak, hygge og kaffe. Det er helt gratis, du skal blot medbringe badetøj og håndklæde. Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt Maja Krog Buskov på telefon eller mail.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er veteran og har en skade relateret til en udsendelse - fysisk såvel som psykisk. Her er plads til alle, som ønsker en ny fritidsaktivitet eller en mere aktiv hverdag.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top