Henter indhold...
AlderRedenUng Aarhus Rådgivning

RedenUng Aarhus


I RedenUng Aarhus tilbyder vi rådgivning til unge mellem 18 - 30 år om seksuelle gråzoner, sugardating & salg/bytte af seksuelle ydelser. Rådgivningen er åben hver tirsdag, hvor du kan ringe eller sende os en sms. Det er også muligt at møde op til en fysisk rådgivning. Det kan dog være en god idé at lave en aftale med os på forhånd. Vi rådgiver alle køn. Tilbuddet er anonymt & gratis. 

Er du mellem 18-30 år og kan du genkende følgende?

  • Måske har du solgt eller delt et nøgenbillede af dig selv eller en anden og er blevet utryg ved, hvilke konsekvenser det vil få.
  • Måske har du prøvet at få overskredet dine grænser eller er kommet til selv at overskride en andens grænse og har brug for én at tale med om det.
  • Måske føler du dig ensom og overskrider dine seksuelle grænser for at følelsen skal forsvinde.
  • Måske dater du andre for penge, stoffer, oplevelser eller bekræftelse og føler, at du har mistet kontrollen. Eller du kender én, der gør, og du ved ikke, hvordan du kan hjælpe. Eller om du overhovedet skal blande dig.

At sælge/bytte sex kan se ud på mange forskellige måder, og det kan være svært at tale, med dem man kender, om det. I RedenUng Aarhus sidder Sheila og Natasia klar til at snakke med dig, og der er ingen spørgsmål eller følelser, der er forkerte. Ring eller sms hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Er du ven/veninde, forælder eller fagperson og bekymret?

I RedenUng Aarhus tilbyder vi også rådgivning og sparring til dig, der er fagperson, ven/veninde eller forælder til en som sugardater eller bytter/sælger seksuelle ydelser. Hvis du f.eks. er i tvivl om, hvordan du skal gribe en særlig situation eller problemstilling an, er du altid velkommen til at ringe til os.

 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er mellem 18-30 år og har erfaringer med seksuelle gråzoner, sugardating & salg/bytte af seksuelle ydelser og har brug for én at tale med.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top