Henter indhold...
AlderRådgivning og vejledning i Kvindehuset

Kvindehuset i Aarhus


Kvindehuset tilbyder rådgivning og vejledning til voksne kvinder.

Kvindehusets målgruppe kan opleve mødet med offentlige institutioner og andre formelle aktører som svært og utrygt. Mange breve fra det offentlige er formuleret på et vanskeligt sprog, og har man i forvejen udfordringer med sproget, kan det være næsten umuligt at afkode budskabet i et brev fra kommunen eller boligforeningen. Rådgiveren har tavshedspligt.
Der skal bestilles tid til rådgivning, så kontakt Kvindehuset ved interesse.

Formålet med foreningen Kvindehuset i Aarhus er at fremme kvinders mulighed for at føle sig hjemme i det danske samfund.
Sammen styrker vi kvinders ressourcer, netværk og muligheder for at være aktivt deltagende borgere i samfundet.
Kvindehuset arbejder på at styrke den enkelte kvinde i en tryg og anerkendende ramme, der giver mulighed for at finde glemte eller uopdagede ressourcer.
Foruden en række specifikke aktiviteter såsom sprogundervisning, motion, rådgivning og meget andet, tilbyder Kvindehuset fællesskab og rum for samvær, og vi har fokus på aktivt at styrke venskaber og netværk for at modvirke ensomhed og isolation. Kvindehuset styrker kendskabet til kultur og traditioner og udvikler deltagernes kendskab til den by og det land, de lever i. Der bliver oplyst om medborgerskab, demokrati, rettigheder og pligter, samt undervist bredt i samfundsforhold.

Bemærk: Tilbuddet er kun til kvinder.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er voksen kvinde, der har brug for hjælp eller støtte til praktiske ting såsom e-boks, opholdstilladelser, ansøgninger hos kommune og lignende.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top