Henter indhold...
AlderSalam for ældre

Muhabet Aarhus


Salam for ældre er et samværs- og aktivitetstilbud til ældre borgere med anden etnisk baggrund end dansk, som savner et socialt netværk. Det kan være ældre der har begrænset familie eller netværk i Aarhus, ældre der savner nogen at have samtaler med på sit eget sprog, ældre der mangler viden om mulighederne i ældre-systemet.

Vi mødes en gang om ugen på Folkehuset, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C - hver onsdag i tidsrummet 12-14.30. Vi mødes i sær om samværet og en kop te eller kaffe, og har derudover løbende forskellige aktiviteter, hvor man kan deltage i lette gymnastik øvelser, kreative aktiviteter (som strikning, hækling, tegne/male) samt brobygning til og formidling om sundhed og tilbud for ældre.

Salam er neutral hvad angår politik og religion. Registrering og tilmelding er ikke nødvendigt (det er dog en god ide at ringe før du kommer første gang, da vi gerne vil tage i mod nye gæster på en god måde).


Tilbuddet er til dig, som...

  • Ønsker at være sammen med andre ældre, der også savner et rum, hvor man kan snakke sit eget sprog eller få hjælp til at forstå breve og lignende.
  • Har lyst til at deltage i forskellige kreative projekter, og hvor man får mulighed for at blive klogere på sundhed, og ikke mindst de muligheder der er for ældre i Aarhus Kommune.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top