Henter indhold...
AlderUNIK Online: Individuelle terapisamtaler

Børn og Unges Trivsel


UNIK Online er et gratis landsdækkende tilbud til nuværende og tidligere anbragte unge samt unge der har afsluttet et klinisk OPUS-forløb og som er indskrevet i UNIK i alderen 15-29 år.

Hvad går det ud på?
Individuelle terapisamtaler er for dig, der er nysgerrig på dig selv og din situation. Her vil vi sammen udforske, hvad der skaber forandringer i dit liv såvel som, hvad der forhindrer forandringer.
 
Hvordan foregår det?
Vi mødes online. HUSK at tilmelde dig på forhånd. Kort inden mødestart får du tilsendt et link, som med ét klik fører dig direkte til vores virtuelle samtalerum. Vi mødes til tiden. En samtale varer cirka 45 minutter. Hvis du har lyst til flere samtaler, så anbefaler vi, at der går 3-5 uger mellem hver gang. Du kan booke op til fem samtaler. HUSK at melde afbud hurtigst muligt, hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret.
 
Tavshedspligt
Vi ønsker at skabe et trygt virtuelt samtalerum, hvor du oplever at blive mødt med åbenhed, rummelighed og respekt, og hvor du tør dele dit inderste. Det er derfor vigtig at sige, at vi som psykologer/terapeuter har tavshedspligt – det vil sige, at ALT, hvad du vælger at fortælle, bliver mellem os. Du bestemmer 100%, hvad du eventuelt deler med andre i din omgangskreds.

Hvad skal jeg gøre for at være med?
Du skal være tilmeldt på forhånd. Da vi mødes online, så skal du have en telefon, tablet eller computer med kamera og mikrofon.


Tilbuddet er til dig, som...

Er mellem 15-29 år og er nuværende eller tidligere anbragt eller har afsluttet et klinisk OPUS-forløb og er indskrevet i UNIK.

  • Har brug for nogen at snakke med på tomandshånd
  • Har mod på at blive klogere på dine tanker, følelser og handlinger
  • Kæmper med negative tanker og uhensigtsmæssige handlemønstre
  • Mangler energi, overskud, motivation m.m.
  • Har/har haft stress, angst, depression eller lignende

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top