Henter indhold...
AlderRåd og vejledning om rusmiddelproblemer- Rusmiddelcenter Aarhus

Rusmiddelcenter Aarhus


Hos Rusmiddelcenter Aarhus kan du få anonym råd og vejledning om dit rusmiddelforbrug og hvilke muligheder for behandling vi kan tilbyde. Du kan også ringe for råd og vejledning selv om du er i tvivl om, hvorvidt du overhovedet har brug for hjælp eller ønsker at ændre dit forbrug af rusmidler.
Når du kontakter Rusmiddelcenter Aarhus for råd og vejledning vil vi altid tage udgangspunkt i din situation og de spørgsmål du har og de udfordringer og bekymringer der optager dig her og nu.

Det er svært at tage de første skridt, og går du med overvejelser og bekymringer om dit rusmiddelforbrug, eller ønsker du at skabe en forandring, så tag en snak med os. Tilbuddet om råd og vejledning er ikke behandling, men en uforpligtende snak om din situation. Hvis du efter de første samtaler ønsker et behandlingsforløb, kan vi hjælpe dig videre til det. Det er også Rusmiddelcenter Aarhus, der tilbyder behandlingsforløb til dig, der vil arbejde med dit rusmiddelproblem og enten stoppe, reducere eller stabilisere dit forbrug.

I Rusmiddelcenter Aarhus har samarbejdspartnere mulighed for råd og vejledning til hvordan man kan tale med enten medarbejdere eller borgere om rusmiddelproblemer og man kan få mere af vide om Aarhus Kommunes gratis tilbud til personer med rusmiddelproblemer.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Oplever at rusmidler spænder ben for, at du kan leve det liv du gerne vil.
  • Er afhængig af rusmidler
  • Er tæt på en der har et rusmiddelproblem.
  • I dit arbejde har kontakt til en medarbejder, kollega eller borger der har et rusmiddelproblem eller hvor du er bekymret for et forbrug af rusmidler.

Rusmiddelproblemer kan ramme alle, og selvom man ikke er afhængig, kan et uhensigtsmæssigt forbrug af rusmidler stadig stå i vejen for det liv, man ønsker at leve. Problemer med rusmidler kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Nogle drikker eller tager stoffer i sociale sammenhænge og kommer til at opføre sig på en måde, de senere fortryder. Andre bruger rusmidler måske for at skabe ro i en presset hverdag og har svært ved at være der for dem, de har kær. Mange ser slet ikke sig selv som afhængige af rusmidler, selvom rusmidlerne fører til problemer i deres liv. Fælles for alle, der henvender sig for at få råd og vejledning i Rusmiddelcenter Aarhus, er at de er bekymret for eget eller andres rusmiddelforbrug.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top