Henter indhold...
AlderStøtte til familier med lav indkomst

Børnenes Kontor i Aarhus


Har du svært ved at få dine penge til at række? Så er det muligt at søge om mindre økonomisk tilskud hos Børnenes Kontor i Aahus.

Hos Børnenes Kontor i Aarhus yder vi støtte til familier med lav indkomst og hjemmeboende børn samt familier, som er ramt af enten sygedom eller handicap. Det er enten støtte til enkeltstående oplevelser eller mindre anskaffelser til særlig gavn for familiens barn/børn.

Følgende betingelser skal være opfyldt:

  • Have en indkomst, der svarer til kontanthjælp, ressourceforløb eller førtidspension
  • Være bosat i Aarhus Kommune
  • Have hjemmeboende børn

Ønsker du at søge, skal du sende en ansøgning til aarhus@bornenes-kontor.dk med en kort beskrivelse af din families situation, navn og CPR-nummer på barnet/børnene. Navn, adresse, mail, telefonnummer og kontonummer på ansøgeren. Derudover skal du vedhæfte sidste års årsopgørlese samt evtentuel dokumentation på sygdom eller handicap.

Alle ansøgninger vil blive behandlet inden for to måneder. Der behandles ikke ansøgninger i juli og december.

Børnenes Kontor i Aarhus er en selvejende humanitær organisation stiftet i 1944, som gennem forskellige former for støtte hjælper børn, hvis familie er havnet i økonomiske vanskeligheder.


Tilbuddet er til dig, som...

er en familie med lav indkomst, har hjemmeboende børn og er bosat i Aarhus Kommune, eller er en familie, hvor enten forældre eller barn er ramt af sygdom eller handicap.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top