Henter indhold...
AlderNetværkshygge for Minoritetsetniske LGBT+personer

SABAAH


Kom og være med til Sabaahs netværkshygge i Aarhus.


Netværkshygge, er et århusiansk mødested for LGBT+ personer med en anden etnisk baggrund end dansk. Vores netværkshygge arrangement er et tilbud til dig, som søger et frirum med mulighed for at møde blandt andre homoseksuelle, biseksuelle, queer eller transpersoner med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold.
Til netværkshygge mødes vi og snakker om løst og fast – om venner, job, uddannelse, seksualitet, identitet, familie, religion, eller hvad vi nu har lyst til. Dig er dig, som bestemmer. Vi tilbyder bare rammerne, der sikrer tryghed, diskretion, venskaber og forståelse. Det er altid gratis at deltage, og vi byder på te, kaffe og let mad. NB. Netværkshygge er et tilbud udelukkende for LGBT+ personer med en anden etnisk baggrund end dansk og eventuelle partnere hertil.

Rådgivning
Du kan altid sende en mail på snak@sabaah.dk eller ringe anonymt til vores rådgivning (torsdag, kl. 18-20). Se mere her: http://sabaah.dk/raadgivning/en-du-kan-tale-med/

Praktisk information
Hvis du er ny, har du mulighed for at komme til netværkshygge som begynder 30 min. før den officielle åbningstid for netværkshygge, kl. 18.30.

Må man tage en ven med?
Vi har fuld forståelse for, hvis du ønsker at tage én ven med som støtte til en af vores netværkshygge. Det er muligt til den første netværkshygge. Vores vigtigste prioritering er at sikre tryggere og sikre rammer for alle personer, som deltager i netværkshygge arrangementerne. Alle gæster, nye som faste, som deltager i vores netværkshygge arrangementer er selvfølgelig også underlagt de samme regler. Det kræver ingen tilmelding, men hvis du har spørgsmål, kan du skrive til aarhus@sabaah.dk og vi har derved også mulighed for at forberede os bedst muligt.
Vi glæder os til at se jer!


Tilbuddet er til dig, som...

  • LGBT+ personer
  • Er over 18 år og interesseret i netværkshygge med andre LGBT+ personer

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top