Henter indhold...
AlderAURA Aarhus

LGBT Aura


Alle mennesker har brug for nogen at spejle sig i. Det gælder ikke mindst som ung LGBT+ person.

AURA er et fællesskab til dig, der har lyst til at møde andre unge mennesker, som også bryder med normerne for køn og/eller seksuel orientering.  

AURA er hyggelige og alkoholfrie arrangementer, hvor alle, der har lyst, mødes  cirka hver anden uge.

Vi laver mange forskellige ting i AURA - nogle gange hygger vi bare med brætspil, kreative arrangementer som fx skriveworkshop eller man laver perleplader. Nogle gange er der picnic i en park, typisk om sommeren – andre gange er der filmvisning i samarbejde med MIX Skolefilm eller oplæg om f.eks. seksualitet, minoriteter eller normkritik.  

Der vil altid være frivillige tilstede til at tage godt imod dig, sætte aktiviteter i gang og sørge for snacks, noget at drikke og god stemning. Der vil altid være en aktivitet til et AURA-arrangement. Det er altid meget nemmere at falde i snak, når man spiller brætspil eller laver noget kreativt med sine hænder. Hvis du har forslag til temaer eller aktiviteter til arrangementerne, er du altid velkommen til at foreslog dem til vores frivillige.  

Hvordan deltager jeg?
Du møder bare frit op til arrangementerne, og du behøver ikke tilmelde dig. 

Hvis du er nervøs for at dukke op og gerne vil have, at vi tager os ekstra godt af dig, så skriv til os på Facebook. Så gør vi det bedste for, at du får en god oplevelse. Det samme gælder, hvis du har særlige behov, som vi skal tage hensyn til. Du er også altid velkommen til at tage en ven med. Husk blot at vedkommende ikke må være over 18 år. Du behøver ikke fortælle meget om dig selv, og hvis du har brug for at være med på en “lytter” den første gang, er det selvfølgelig helt okay. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er til dig som er under 18 og bryder med normer for seksualitet og/eller køn.
  • Har brug for et fællesskab, hvor du kan møde ligesindede om en fælles aktivitet, samtidig med at have positive relationer at spejle dig i.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top