Henter indhold...
AlderDen nære Daghøjskole

Fællesskabet Glad


Et højskolefællesskab med plads til forskelligheder!

I uge 26 afholder Fællesskabet Glad daghøjskole for unge over 18 år og voksne med et udviklingshandicap. Det bliver en uge, hvor der er gang i den med massere af aktiviteter på skemaet, vilde og uforglemmelige oplevelser samt grin, sang og sammenhold!

Højskolen er for dig, der har behov for at være i trygge og nære omgivelser, men på én og samme tid har mod på at udfordre dig selv og møde nye mennesker, der ligesom dig har et udviklingshandikap.

 

Højskolen bliver afholdt af studerende på Diakonhøjskolen, Aarhus og det er muligt at have din ledsager med - men der er ikke pædagogisk uddannet personale til at støtte på højskolen. 

 

Kursuskatalog: https://jyskborneforsorg.dk/wp-content/uploads/2023/03/Den-naere-Daghojskole-kursuskatalog.pdf 


Tilbuddet er til dig, som...

Er en unge eller voksen med et udviklinghandicap, der har lyst til at være en del af et sprudlende, ungt og energifyldt fællesskab, hvor du sammen med en masse andre skal skabe en mindeværdig højskoleuge. 

VIGTIGT:

  • Du må gerne tage din ledsager med - § 97 
  • Der er ikke adgang for kørestolsbrugere
  • De studerende er til stede under hele højskolen, men der er ikke plejepersonale og/eller socialpædagogisk uddannet personale.  
  • Derfor skal du, trods din udviklingshæmning, have lysten og evnerne til at være afsted på en uges højskoleophold uden socialpædagogisk støtte og/eller hjemmehjælp hvilket betyder, at du skal være selvhjulpen inden for en struktureret ramme, hvilken de studerende støtter i at etablere.  

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top