Henter indhold...
AlderQueer Body and Mind

LGBT+HUSET


Oplever du kønsdysfori, stress eller angst, og ved du ikke, hvor du skal arbejde igennem det henne? Er du vred på eller ked af din krop og vil gerne blive venner med den igen? Har du svært ved at sætte ord på dit køn eller din seksualitet overfor andre og vil gerne øve dig? Eller er der noget helt andet, som du ønsker ro og rum til at arbejde igennem sammen med en terapeut? Det er netop det, Queer Body and Mind er skabt til!

Psykomotorik er en holistisk behandlingsform, der arbejder med sammenhæng mellem krop og psyke. Centralt er kroppens signaler og ressourcer, det at omsætte tanker og følelser til hensigtsmæssige handlinger og at blive bevidst om egne grænser. Desuden er psykomotorik i høj grad egnet til at arbejde med temaer indenfor køn og seksualitet, da det i sin kerne indebærer både krop og psyke. Psykomotorik har også et unikt afstressende element og kan arbejde med de fysiske reaktioner på stress, sideløbende med de psykiske eller sociale årsager til stress.

Forløbet:
Forløbet strækker sig over 8 terapi-sessioner á halvanden time.

Der tages udgangspunkt i den psykomotoriske tilgang, og kroppen vil være et naturligt element i behandlingen. Du vil blive præsenteret for konkrete værktøjer til at arbejde med problematikker i dit eget liv, som du kan tage med og bruge fremover.

Det foregår i LGBT+HUSET. Du har mulighed for at deltage anonymt, og terapeuten har naturligvis tavshedspligt.

Hvis det lyder som noget du eller en du kender kunne få glæde af, så skriv til Malene på malene@lgbthuset.dk og få en uforpligtende snak om det!


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er i alderen 16-30 år.
  • Oplever kønsdysfori, stress eller angst og ikke ved, hvor du skal arbejde med det henne.
    Er du vred på eller ked af din krop og vil gerne blive venner med den igen? Har du svært ved at sætte ord på dit køn eller din seksualitet overfor andre og vil gerne øve dig? Eller er der noget helt andet, som du ønsker ro og rum til at arbejde igennem sammen med en terapeut? Det er netop det, Queer Body and Mind er skabt til!

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top