Henter indhold...
AlderQueer to Queer

LGBT+ HUSET


Man kan hurtigt føle sig lidt alene som LGBT+-person - især hvis man er ung. Man kender ikke nødvendigvis andre LGBT+-personer, som man kan dele ens oplevelser, tvivl og usikkerheder med, og det kan gøre, at man føler sig lidt alene og anderledes end dem omkring én. Selvom man måske gerne vil opsøge andre LGBT+-personer, kan det virke uoverskueligt og skræmmende at opsøge nye LGBT+-fællesskaber alene. Det er derfor LGBT+HUSET har lavet Queer to Queer.

Queer to Queer er et mentorprogram for unge LGBT+-personer.
Kort fortalt vil vi gøre det nemmere for unge LGBT+-personer at lære andre LGBT+-personer at kende.
Med Queer to Queer vil vi give en hjælpende hånd ift. at finde frem til et fællesskab, der passer lige præcis til den unge ved at matche en ung LGBT+-person med en mentor, der også selv er LGBT+-person.
Over mentorforløbet lærer de to hinanden at kende, mødes et par gange om måneden, måske over en kop varm kakao, en tur på Museum KØN eller et møde på brætspilscafé.

Som en del af mentorforløbet taler de sig ind på, hvilken form for fællesskab mentee har lyst til at være en del af, undersøger hvor det kan findes og prøver at tage til det sammen. Mentor kan på den måde blive den trygge person, som man kan opsøge nye spændende fællesskaber sammen med. Alle mentorer er frivillige.

 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er i alderen 15-26 år og som leder efter et LGBT+-fællesskab, men ikke helt ved, hvor du skal starte.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top