Henter indhold...
AlderLandsforeningen for efterladte efter selvmord - Kontakttelefon

Landsforeningen for efterladte efter selvmord


Nummeret til Landsforeningens kontakttelefon er: 7027 4212

Når du ringer til dette nummer får du en telefonsvarer, læg en besked og du bliver kontaktet af foreningen så hurtigt som det er muligt. Vi får mail når der er besked på telefonsvareren.

Landsforeningen for efterladte efter selvmord er en frivillig forening, der arbejder med at bryde tabuet omkring selvmord og give efterladte mulighed for fællesskab med ligesindede.

Landsforeningen for efterladte efter selvmord blev stiftet i 2002. Filosofien bag foreningens arbejde er, at hvis man som efterladt kommer i dialog med andre efterladte er det en støtte til at bearbejde sit tab. Samtidig får man inspiration til at komme videre i sit liv på en konstruktiv måde.

Den landsdækkende støtte. Landsforeningens støtte og hjælp til efterladte efter selvmord sker ved: Selvhjælpsseminar, Seminar for unge efterladte, Seminar for foreningens frivillige, Temamøder, Kontakttelefon, Hjemmeside, Facebook, Instagram og Nyhedsbreve.

Den lokale støtte. Den umiddelbare støtte og hjælp til den efterladte sker bl.a. i det lokale miljø. Landsforeningen for efterladte efter selvmord har lokale tilbud mange steder i landet. Vi tilbyder med jævne mellemrum café-, og foredragsaftener, Walk & Talk og lign. for efterladte efter selvmord.

Arbejdet i Landsforeningen for efterladte efter selvmord udføres hovedsageligt af frivillige der selv er efterladte efter selvmord.

Læs mere om foreningen på hjemmesiden: Efterladte.dk


Tilbuddet er til dig, som...

er pårørende til personer, der har begået selvmord. Man kan være efterladt som familie (forælder, søskende, ægtefælle, andre beslægtede), eller som kæreste eller ven/veninde.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top