Henter indhold...
AlderDet Usynlige Værested

Det Usynlige


Jeg (Rasmus Svold) stiftede i september 2022 Det Usynlige Værested, da jeg i noget tid nu har set et 'hul' i kommunens værestedstilbud for social sårbarer og udsatte.

Iblandt dem, er der nemlig mange der går rundt med et usynligt handicap i hverdagen, og føler sig usikker og/eller anderledes.

Derfor stiftede jeg det med baggrund for, at kunne tilbyde personlig sparring eller vejledning på den lange bane ift. den enkeltes udfordring med samfundet og systemet, men også for at den enkelte kan møde ligesindede, og få mere selvtillid og selvværd.

Personlig sparring har bl.a fungeret én gang ved, at jeg fortalte deltageren om, hvor vedkommende kunne henvende sig for, at få ekspertviden. 

Praktisk information:
Vi ligger meget centralt i Aarhus på Folkehuset Møllestien. Vi har åben den første onsdag i måneden - som udgangspunkt -  kl.17.00 -21.30 - ændringer kan forekomme pga. rift om lokalerne. Hold øje med Genlydaarhus.dk eller Facebook.dk/detusynlige (Her bliver begivenhederne opdateret hurtigst). 

Det Usynlige Værested har i gennemsnit lige nu 4-5 deltagere, og det er meget forskelligt, hvor folk kommer fra, og hvad deres udfordringer er.

HUSK!!! Dørene låser kl. 15.00 og 17.00, så kontakt mig eller gå til lokalets vindue, så jeg kan komme og lukke dig ind. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er i alderen 25-50 og har et usynlig handicap.
  • Mangler et fællesskab/Netværk
  • Ønsker personlig sparring ift. samfundet
  • Søger generel sparring på tværs m. ligesindede.
  • Leder efter en aktivitet i dagligdagen. 
  • Er træt af kantsten og trapper. Vi er HANDICAPVENLIGE.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top