Henter indhold...
AlderBlå Kors, Egåhus

Blå Kors, Egåhus


Vi henvender os primært til 18-30-årige, som udover at befinde sig i hjemløshed også har andre udfordringer såsom at være uden beskæftigelse, på vej ud af misbrug, psykisk sårbarhed, ensomhed eller andet.

Vi er et akut tilbud, og derfor kan du indskrives samme dag du henvender dig, hvis du er i målgruppen for vores tilbud samt vi har en ledig plads.

Under dit ophold forventes det, at du samarbejder med personalet og din hjemkommune om en fremadrettet plan. Det vil blandt andet sige, at vi forventer, at du er aktivt boligsøgende under dit ophold, herunder at du er/bliver medlem af en boligforening.

Er Egåhus noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 80 00 01, for at høre, om vi har et ledigt værelse, og igennem en samtale afklare om Egåhus er det rette sted for dig. Vores telefon er åben alle dage.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Befinder sig i hjemløshed og som også har andre udfordringer såsom at være uden beskæftigelse, på vej ud af misbrug, psykisk sårbarhed, ensomhed eller andet.
  • Er i aldersgruppen 18-30-årige (primært).

Obs! Er du over 30 år, kan du stadig komme i betragtning til vores tilbud. Vi vurderer sammen med dig, hvordan du eventuelt kan indgå i huset. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top