Henter indhold...
AlderLIVSKRAFTs Camp Unite for unge med syge forældre

LIVSKRAFT


Skal dit barn GRATIS med på LIVSKRAFTs Camp Unite for unge med syge forældre?
Camp Unite for unge med syge forældre er et unikt lejr-tilbud for unge fra ca. 12 til og med 17 år. På denne Camp Unite er der fokus på det at være unge og have en sygdomsramt forælder i ungdomsårene.

Sammen med ca. 20 unge deltagere bliver dit barn en del af et unikt fællesskab med ligesindede, som gennem fysiske, kreative og sociale udfordringer får nogle værktøjer til at håndtere det at have syge forældre. Derudover er der rig mulighed for at dele fælles oplevelser, tanker og følelser og måske etablere et varigt netværk af ligesindede venner.

På campen gør vi alt for at skabe trygge rammer for deltagerne, så de unge får en god og sjov oplevelse, og så den enkelte føler, at han/hun har mulighed for at tale om gode såvel som svære oplevelser.

Deltagelsen i Camp Unite er gratis udover transporten til og fra campen, som finder sted i Ribe i Sønderjylland.
Tidligere deltagere er velkommen til at tilkendegive interesse i at deltage i årets camp, men nye deltagere vil generelt set blive prioriteret over gengangere for at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage i campen.

Du kan læse mere på LIVSKRAFTs hjemmeside.

Hvis du vil skrive dit barn op til campen, kan du gøre det via linket her. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til læge og daglig leder af LIVSKRAFT Rasmus Thøger Christensen på 93 95 88 68 eller rasmus@livskraftcenter.dk

Bag LIVSKRAFT og Camp Unite står en tidligere kræftramt ung og uddannet læge, et LIVSKRAFT team bestående af projektmedarbejdere samt ca. 20 frivillige. Projektet har siden opstarten i 2023 været finansieret af Socialstyrelsen.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er mellem ca. 12 og 17 år og har en eller flere syge forældre.

Der er tale om et landsdækkende projekt.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top