Henter indhold...
AlderRådgivning

København - Nørrebro


Vi tilbyder gratis landsdækkende rådgivning via mail, telefon eller personlige møder. Vi rådgiver indenfor juridiske og socialfaglige problemstillinger såsom lejeret, opholdstilladelse, kontanthjælp, sygedagpenge mm. Vi hjælper med at kigge sager igennem, klage over afgørelser og øge forståelsen af rettigheder under bla. en skilsmisse.

Vores frivillige gælds- og økonomirådgivere kan vejlede og rådgive om økonomi og gældsproblemer, hjælpe med at skabe overblik over SKAT, økonomi, forældelse af gæld, samt kan lægge en plan for afvikling af gæld og forhandling med kreditorer. 

Vores frivillige socialrådgivere kan hjælpe med at udfylde ansøgninger til kommunen, når der fx skal søges enkeltydelse, handicaptillæg, medicin- og tandlægetilskud, eller søge om boligstøtte. Herudover kan vi hjælpe med at klage til diverse nævn, kommunale afgørelser Ankestyrelsen og generel rådgivning til møde i Fogedretten.  

Rådgivningen, er akkrediteret af RådgivningsDanmark, og ydes af vores tværfaglige frivillige team bestående af socialrådgivere, jurister og økonomer. Alle vores tilbud er gratis og ydes af frivillige med en høj faglig baggrund inden for hvert område.

Få gratis hjælp af vores socialrådgivere, økonomer og/eller jurister hos Frivilligcenter SR-Bistand.   
 
Ring til os på tlf. 35397197, eller skriv til os via kontaktformularen længere nede på siden. 


Tilbuddet er til dig, som...

Vores tilbud henvender sig til dig

  • Som er boende i Danmark og er fyldt 18 år.
  • Står i en livssituation som er svær at overskue og håndterer alene.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top