Henter indhold...
AlderKarma Operators

Karma Operators


Karma Operators (KA-OS) er et åbent frivilligt netværk.

Hvem er vi?

I KA-OS hjælper vi hinanden til et bedre socialt liv gennem Social Online Gaming (SOG) som vores mestrings-platform/legeplads. Her bruges vores livserfaringer som en fælles værktøjskasse til social og personlig udvikling til at finde nye måder og veje til den virkelige verden.

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder ud fra vores egne livserfaringer, hvilket gør at SOG er en stor grund til et bedre socialt liv, både i det virkelige liv, men også online, for derved at opnå de samme chancer.

Vi sidder primært på internettet og snakker over programmet Discord (forestil dig et hus med uendelig mange rum, hvor hvert rum kan være et samtalerum "Voicechat" med plads til 2 eller til 500 deltagere. Det kan også være et tekst-rum "Text-chat" hvor temaet kan være alt fra Gaming til Personlige problemer og meget andet)

 


Tilbuddet er til dig, som...

Tilbuddet kan være til dig med sociale udfordringer, psykiatriske diagnoser eller ensomhed som elsker gaming og gerne vil udforske de sociale universer, til personlig udvikling og en vej ud i den virkelige verden.

Godtfolk som gerne vil hjælpe andre er naturligvis også velkommen. 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Aarhus Kommune administreres af Frivilligcenter Aarhus

Frivilligcenter Aarhus Aarhus Kommune
Top