14 tilbud fundet hos 11 organisationer
Deriblandt 5 virtuelle / online tilbud
Mødested for nuværende og tidligere anbragte
Baglandet Aarhus er for dig, som er eller har været anbragt udenfor hjemmet.
Sommerlejr på Oddesund
Christianskirken inviterer børn i alderen 1. - 7. klasse med på en skøn sommerlejr i Oddesund fra 5. - 11. juli.
Bisidning og mentorstøtte til anbragte børn i alderen 6-17 år
Barnets Stemme giver de anbragte børn, der ikke selv har en egnet støtteperson i deres netværk, mulighed for at blive matchet med en frivillig voksen, der er uddannet både som bisidder og mentor.
Empower4U
EMPOWER4U er en opbyggende ungeindsats, til unge 15 -23 årige, med anbringelseserfaring. Det gør vi via sociale og personlig udvikling - der styrker tro på egne evner og styrker positive netværk.
Mentorbarn - relationer for livet
Vi arbejder for at børn og unge i sårbare og udsatte positioner tilbydes stærkere netværk og relationer. Vi matcher børn og unge med en frivillig venskabsfamilie, som ønsker at være noget for dem.
Ungekontakten - Telefonrådgivning
Telefonrådgivning - alle kan få vejledning og rådgivning i Ungekontakten. Hvad enten man er pårørende, lærer, kontaktperson, ven eller selv er den, der søger hjælp.
Ungekontakten - fysisk rådgivning
Fysisk fremmøde på Skanderborgvej 156, 8260 Viby - alle kan gå ind ad døren og få rådgivning i Ungekontakten. Hvad enten man er pårørende, lærer, kontaktperson, ven eller selv er den, der søger hjælp.
Ungekontakten - Brevkasse
Brevkasse - Her kan du stille spørgsmål når som helst til rådgivere fra Aarhus Kommune. Vi svarer indenfor 10 dage.
Ungekontakten - Chat/sms
Chat/SMS rådgivning på 25 80 00 58 - du får svar indenfor 1-2 hverdage. Du kan bestille tid til en helt anonym chat af en times varighed med en unge-socialrådgiver.
BørneTelefonen
BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst, eller bare en voksen, der har tid til at lytte.
FBU-LINIEN
FBU-LINIEN er en anonym rådgivningstelefon, som varetages af socialrådgivere. FBU-LINIEN tilbyder støtte og rådgivning til forældre med en social børnesag, til pårørende, støttepersoner og fagpersoner
BackUp
I BackUp matches frivillige fra Røde Kors med anbragte unge én-til-én. De frivillige og unge matches ud fra fælles interesser eller andre ønsker fra den unge, og bestemmer selv hvad de laver sammen.
De anbragtes vilkår
De Anbragtes vilkår (DAV) undersøger og faciliterer anbragte børn og unges vilkår.
Retten til egen historie
Retten til egen historie er et samarbejdsprojekt bestående af Danmarks Forsorgsmuseum, Københavns Professionshøjskole, Rigsarkivet og TABUKA – Landsforeningen for nuværende og tidligere anbragte.