89 tilbud fundet hos 38 organisationer
Deriblandt 17 virtuelle / online tilbud
Foreningen for børn med angst
Formålet med Foreningen er at hjælpe børn med angst og deres forældre, til at få en lettere vej gennem det etablerede system.
iKomet - online forældrekursus for forældre, der gerne vil styrke relationen til deres barn og skæld
iKomet er et online forældretræningsprogram til forældre med børn i alderen 3-11. I forløbet får du hjælp til at styrke relationen til dit barn og mindske skæld ud og konflikter.
Samtalemakkere
Samtalemakkere er for alle, der har gigt og som har lyst til at tale med et andet menneske, der lever med en gigtsygdom.
Online sorggruppe til teenagere (15-19 år) med syge forældre
Online tilbud målrettet teenager, der lever med alvorlig sygdom i familien. Tilbuddet varetages af psykologer fra Det Nationale Sorgcenter
Sorglinjen
Sorglinjen - ring, chat, brevkasse for efterladte og pårørende i alle aldersgrupper.
Hjertelinjen
Hjertelinjen - telefonisk rådgivning Har du spørgsmål om hjertesygdom eller brug for rådgivning og støtte, så ring til Hjertelinjen.
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser - PFFL
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser er en patientforening for alle mennesker, som er i berøring med Funktionel Lidelse.
Netværk for rygmarvsskadede
RYK er den danske interesseorganisation for mennesker med rygmarvsskader, som skaber rammerne for, at rygmarvsskadede kan mødes og udveksle erfaringer.
Familier med kræftramte børns socialrådgiverordning
Socialrådgiverstøtte til familier med et kræftramt barn
Online støttegruppe for mennesker med inkontinens
Inkontinens er desværre stadig en stærkt tabuiseret lidelse. Kontinensforeningen har en online støttegruppe, der mødes en gang om måneden over Zoom.
Telefonisk rådgivning om inkontinens
Kontinensforeningens telefonrådgivning har åben mandage, tirsdage og onsdage mellem kl. 9.00 og 12.00. Alle er velkomne til at ringe til os på 53 80 07 08.
Specialsport Guiden
Søgeportal med oversigt over lokalt sport og foreningsliv til dig der er barn, ung eller voksen med et særligt behov eller handicap.
Vejledning og rådgivning om søvnapnø udredning og behandling
Har du spørgsmål angående søvnapnø, så kan du altid skrive eller ringe til os for at få hjælp.
Strokelinjen
Hjernesagns gratis og uafhængige telefonrådgivning. Henvender sig både til ramte, pårørende, fagpersoner og andre med interesse for området.
Hjernerystelseslinjen
Hjernerystelseslinjen er gratis og åben for alle. Vi svarer på spørgsmål om hjernerystelse, som ikke er socialrådgivning eller juridisk rådgivning.
Førstehjælpskurser
Der er flere muligheder for kurser i førstehjælp. Du kan finde meget mere på https://www.rodekors.dk/foerstehjaelp
Rystesyge - Essentiel Tremor
Essentiel Tremor Foreningen er en landsdækkende NGO patientforening, der varetager Essentiel Tremor patienter og deres pårørendes interesser.
Motionsfloorball
Vi spiller floorball hver torsdag. Mest for sjov og for at få pulsen lidt op. Alle kan være med. vi øver os med stav og bold, vi slutter af med en lille kamp.
En times gå-tur i dit tempo
Gågruppe for alle hver torsdag kl. 12:30 til 13:30 Vi mødes i Gallo Kaffebar og går en rolig tur i fællesskab. Turen varer en time og alle kan gå med.
invest in Play forældrekursus - børn med ADHD
Forældrekursus for forældre til børn i alderen 3-9 år med ADHD eller lignende vanskeligheder. 12 sessioner fra kl. 16.00 - 18.30 en fast dag ugentligt i forløbet.
Navigator tilbuddet
Hvis du har særligt behov for støtte i kræftforløbet, er Kræftens Bekæmpelses Navigator tilbud måske noget for dig. En navigator kan være bisidder og tovholder i forløbet og give opbakning og støtte.
CSB-indsigt
CSB-indsigt er et e-læringsprogram om ADHD og autisme, der henvender sig til børn, unge, voksne og deres nærtstående.
NADA akupunktur
NADA øreakupunktur kan anvendes ved afhængighed, psykiske problemer og til at fremme den enkelte borgers recovery proces.
Aktivitetsopgaver på Rehabiliteringshøjskolen 'Vikær gården' i Risskov
Aktiviteter og fællesskab under ophold på rehabiliteringshøjskolen. For ældre borgere som er henvist til rehabiliteringshøjskolen mhp. yderligere genoptræning efter hospitalsophold.
Gigtcafé
Tilbud om en kop kaffe og en snak om smerter og problemer i led, ryg og muskler.