28 tilbud fundet hos 15 organisationer
Deriblandt 10 virtuelle / online tilbud
Rystesyge - Essentiel Tremor
Essentiel Tremor Foreningen er en landsdækkende NGO patientforening, der varetager Essentiel Tremor patienter og deres pårørendes interesser.
Online samtalegrupper
I online samtalegrupperne for patienter, pårørende og efterladte kan du udveksle tanker og erfaringer med andre i samme situation som dig.
Kræftlinjen
Du kan ringe eller skrive til Kræftlinjen, hvis du har spørgsmål om kræft eller brug for rådgivning og støtte. Her taler og skriver du med professionelle rådgivere.
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser - PFFL
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser er en patientforening for alle mennesker, som er i berøring med Funktionel Lidelse.
Netværk for rygmarvsskadede
RYK er den danske interesseorganisation for mennesker med rygmarvsskader, som skaber rammerne for, at rygmarvsskadede kan mødes og udveksle erfaringer.
Familier med kræftramte børns socialrådgiverordning
Socialrådgiverstøtte til familier med et kræftramt barn
Online støttegruppe for mennesker med inkontinens
Inkontinens er desværre stadig en stærkt tabuiseret lidelse. Kontinensforeningen har en online støttegruppe, der mødes en gang om måneden over Zoom.
Telefonisk rådgivning om inkontinens
Kontinensforeningens telefonrådgivning har åben mandage, tirsdage og onsdage mellem kl. 9.00 og 12.00. Alle er velkomne til at ringe til os på 53 80 07 08.
Strokelinjen
Hjernesagns gratis og uafhængige telefonrådgivning. Henvender sig både til ramte, pårørende, fagpersoner og andre med interesse for området.
Hjernerystelseslinjen
Hjernerystelseslinjen er gratis og åben for alle. Vi svarer på spørgsmål om hjernerystelse, som ikke er socialrådgivning eller juridisk rådgivning.
Åbent møde og fællesspisning hos epilepsiforeningen
Mød din bestyrelse i epilepsiforeningen og få råd og vejledning om livet med epilepsi
Sundhedsbrobygning
Social Sundhed giver støtte og ledsagelse til aftaler i sundhedsvæsenet for mennesker, som kan opleve udfordringer i kontakten med sundhedsvæsenet.
Kræftrådgivningen Aarhus
Kræftrådgivningen giver professionel rådgivning. Du kan få rådgivningen alene, sammen med en pårørende eller med hele familien. Du er velkommen uanset om du er patient, pårørende eller efterlevende.
Vejvisere - Patientstøtter
Vejvisere - patientstøtter hjælper og støtter patienter og pårørende i at finde vej på det nye store Supersygehus
Whiplashforeningen
Whiplashforeningen er en uafhængig interesseorganisation for whiplashskadede, deres pårørende og andre med interesse for området.
Navigator tilbuddet
Hvis du har særligt behov for støtte i kræftforløbet, er Kræftens Bekæmpelses Navigator tilbud måske noget for dig. En navigator kan være bisidder og tovholder i forløbet og give opbakning og støtte.
Forebyggende hjemmebesøg
Samtale med en forebyggelseskonsulent i eget hjem. Samtalen handler om det, der er vigtigt for dig for at bevare et godt seniorliv.
Stomiklinikken
Har du permanent stomi, så kan du få gratis hjælp med lækage- og/eller hudproblemer hos vores stomisygeplejerske.
Kontinensklinikken
Vi tilbyder gratis vejledning, udredning og træning til dig, der har problemer med at holde på urin og/eller afføring eller oplever vandladningsproblematikker.
Mestringsforløb for borgere med demens. Fysisk- og kognitivtræning.
Vi tilbyder træning til dig, der er under udredning for demens eller har en demensdiagnose og er i tidlig fase
Demenshjørnet - Rådgivning
DemensHjørnet Aarhus tilbyder åben eller anonym rådgivning om Demens. Vi rådgiver om tidlige tegn på demens, hvordan sygdommen udvikler sig og hvilke støttemuligheder der er.
Osteoporose/knogleskørhed - infomøde
Er du ny med osteoporose (knogleskørhed), eller trænger du til at få genopfrisket, hvordan du kan leve et aktivt og godt liv hermed, så har du nu mulighed for at deltage i vores infomøde.
Sundhedsforløb med sprogstøtte
Vi har sundhedsmedarbejdere, der taler arabisk, tyrkisk, somalisk og persisk. Vi har derfor mulighed for at hjælpe dig, som har brug for et sundhedsforløb med sprogstøtte.
Hjerte- eller karsygdom - kursusforløb
Folkesundhed Aarhus tilbyder kursusforløb til dig, der har hjertesygdom. Formålet med kurset er, at du får fokus på en god balance i din hverdag med afsæt i dit liv og dine behov.
Kroniske smerter- Forløb i aktiv smertehåndtering
Forløbet er et aktivt selvhjælpskursus, hvor du får mulighed for at samle redskaber til bedre at kunne leve et godt og aktivt liv på trods af dine smerter.