37 tilbud fundet hos 21 organisationer
Deriblandt 10 virtuelle / online tilbud
Foreningen for børn med angst
Formålet med Foreningen er at hjælpe børn med angst og deres forældre, til at få en lettere vej gennem det etablerede system.
iKomet - online forældrekursus for forældre, der gerne vil styrke relationen til deres barn og skæld
iKomet er et online forældretræningsprogram til forældre med børn i alderen 3-11. I forløbet får du hjælp til at styrke relationen til dit barn og mindske skæld ud og konflikter.
Sorglinjen
Sorglinjen - ring, chat, brevkasse for efterladte og pårørende i alle aldersgrupper.
Hjertelinjen
Hjertelinjen - telefonisk rådgivning Har du spørgsmål om hjertesygdom eller brug for rådgivning og støtte, så ring til Hjertelinjen.
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser - PFFL
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser er en patientforening for alle mennesker, som er i berøring med Funktionel Lidelse.
Netværk for rygmarvsskadede
RYK er den danske interesseorganisation for mennesker med rygmarvsskader, som skaber rammerne for, at rygmarvsskadede kan mødes og udveksle erfaringer.
Familier med kræftramte børns socialrådgiverordning
Socialrådgiverstøtte til familier med et kræftramt barn
Vejledning og rådgivning om søvnapnø udredning og behandling
Har du spørgsmål angående søvnapnø, så kan du altid skrive eller ringe til os for at få hjælp.
Strokelinjen
Hjernesagns gratis og uafhængige telefonrådgivning. Henvender sig både til ramte, pårørende, fagpersoner og andre med interesse for området.
Hjernerystelseslinjen
Hjernerystelseslinjen er gratis og åben for alle. Vi svarer på spørgsmål om hjernerystelse, som ikke er socialrådgivning eller juridisk rådgivning.
invest in Play forældrekursus - børn med ADHD
Forældrekursus for forældre til børn i alderen 3-9 år med ADHD eller lignende vanskeligheder. 12 sessioner fra kl. 16.00 - 18.30 en fast dag ugentligt i forløbet.
CSB-indsigt
CSB-indsigt er et e-læringsprogram om ADHD og autisme, der henvender sig til børn, unge, voksne og deres nærtstående.
Aktivitetsopgaver på Rehabiliteringshøjskolen 'Vikær gården' i Risskov
Aktiviteter og fællesskab under ophold på rehabiliteringshøjskolen. For ældre borgere som er henvist til rehabiliteringshøjskolen mhp. yderligere genoptræning efter hospitalsophold.
Gigtcafé
Tilbud om en kop kaffe og en snak om smerter og problemer i led, ryg og muskler.
Digitale sundhedsforløb - App'en "Mit Liv -Min Sundhed"
Sundhedstilbud på hold passer ikke ind i alles hverdag. Måske kan et digitalt sundhedsforløb være den bedste løsning for dig.
Forebyggende hjemmebesøg
Samtale med en forebyggelseskonsulent i eget hjem. Samtalen handler om det, der er vigtigt for dig for at bevare et godt seniorliv.
Gravid & Sund
Ønsker du at få inspiration og redskaber til, hvordan du kan øge din og familiens trivsel eller mindske fysiske og psykiske belastninger i graviditeten? Så er Gravid og Sund måske noget for dig.
Det Usynlige Værested
Det Usynlige Værested er et samtaleforum, hvor DIG med usynlige/mentale handicaps, kan komme og sparre med ligesindet samt få personlig sparring ift. samfundet af mig og de andre frivillige.
Ny mor i Danmark - Aarhus
Mødregrupper for kvinder med flugt- og minoritetsetnisk baggrund. Sprog kan ofte være en barriere for nytilkomne mødre, men i Ny mor i Danmark, netværkes på tværs af sprog - om baby, nutid og fremtid.
Sorggruppe og psykologhjælp for unge voksne (20-27 år) med livstruende eller kroniske syge forældre
Sorggruppe for unge voksne, der lever med livstruende eller kronisk syge forældre
Stomiklinikken
Har du permanent stomi, så kan du få gratis hjælp med lækage- og/eller hudproblemer hos vores stomisygeplejerske.
Kontinensklinikken
Vi tilbyder gratis vejledning, udredning og træning til dig, der har problemer med at holde på urin og/eller afføring eller oplever vandladningsproblematikker.
Type 2-diabetes
Tilbuddet kan både bestå af kursus, temaeftermiddage eller e-læringsforløb. Der undervises i bl.a. sygdomslære, motivation, mad og træning.
Demenshjørnet - Rådgivning
DemensHjørnet Aarhus tilbyder åben eller anonym rådgivning om Demens. Vi rådgiver om tidlige tegn på demens, hvordan sygdommen udvikler sig og hvilke støttemuligheder der er.
Pårørendegrupper - er du Ung og har du en forældre med demens?
Ungegruppen er dit frirum, hvor du har mulighed for at tale om det, der er svært, med andre unge i samme situation. Tilbuddet er til dig der er under 30 og har en forældre med demens.